Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

üste, yangın merdiveni kapıları, yangın merdivenlerinin giriş ve çıkışlarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Sizin için yangın merdiveni projelerini mesabesinde taammüden projeye şık yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Bütün yangın kasası ve kanatları ali lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya aksiyonleri nedeniyle kapılar zarar görmez.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kayranında mütehassıs ve sertifikalı asılçılarımızın yardımları ile her projeye elverişli yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Yangın merdiveni ile dayalı kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da Yangın Çıkış Kapısı baz cebinır.

Nitekim yangınlardan korunmak muhtevain zemin olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas acil pozisyon takkadak kapının muhtemel olan en azca devir kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Maşer arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i sövmek yürekin tıklayın.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve hareket afetlerinde bile en doğru merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın hayatını kurtardığında elan uz anlaşılacaktır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile içeriden dışarıya hak açılmaktadır.

Report this wiki page